22 april 2014

Chinatown och sedan dags för Mats att åka hem

Idag hann vi äntligen med att åka en sväng in till Chinatown. Förutom all shopping hann vi se det kinesiska och det indiska templet. Mats fick också den stora lyckan att hänga med in i en affär som säljer allt man behöver för att göra smycken. Tro det eller ej, men han kom ut med en liten påse han också. Det var lite saker som Pat kan använda till sin scrapbooking.


När det var lunch blev det självklart Old China Café med Beef Rendang och Deviled Curry Pork.


På vägen hem stannade vi till och tittade på slottet. Jag skrattade gott när några kinesiska turister ville att vi skulle stå med dem på deras kort. Undrar vad de säger om oss när de visar korten hemma. Deras nya kompisar från semestern?


Strax innan middagen kom Claudia hem till oss så hon också fick träffa Mats. När maten var uppäten var det dags att vinka adjö och nu bär det av hem till Sverige igen.


Michi och jag satte oss på balkongen en stund och bara pratade ikapp oss. Vi har inte varit själva sedan innan Michi åkte till Madrid och sedan Sverige så det var skönt att bara komma ifatt med allt som hade hänt. Det kändes att han och Anna hade haft riktigt mysigt och roligt i Madrid. Så roligt att han hann få uppleva staden med henne innan hon flyttar vidare i livet.