11 augusti 2012

Besök hos Anette och fika med min moster och morbror

Har idag varit och hälsat på Anette Atterström i Nacka. När vi flyttade till KL bodde de där och det var hon som introducerade att göra halsband för mig. För att komma hem till henne skulle jag åka färja från Dalénum på Lidingö och som tur var hade jag och Madeleine rekat lite igår. Bussen stannade nämligen cirka 500 meter ovanför färjan och man fick gå igenom en liten skog ner till bryggan.


Strax efter halvnio kom färjan inglidande. När jag väl var ombord började den tuffa iväg åt helt fel håll så jag var tvungen att gå och fråga om jag gått på åt fel håll, men det hade jag inte. Däremot var det lite knepigt för de ropade inte ut några stationer och det fanns ingen turlista ombord.




När båten lade till vid Nacka strand stod Anette där och väntade och efter en liten guidad tur till bland annat hennes barndomshem, åkte vi hem till deras hus. Där blev det kaffe och bulle och massor av prat. Så kul att ses här i Sverige!



Anette började dock jobba klockan elva så strax innan tog jag bussen in till Slussen. Ringde då till min morbror Bertil som tidigare i sommar sagt att han och min moster Kerstin eventuellt skulle vara uppe i Stockholm från och till. Nu hade jag sådan tur att de var till och med på Söder precis som jag så vi träffades vid Medborgarplatsen för fika och promenad i antikaffärer.



När de fick höra att även Anna var i stan ville de så gärna träffa även henne, så det blev en snabb tur in till Hötorget varifrån vi traskade ner till Jensens Bofhus där Anna skulle äta lunch med Cicci, Thea och Linda. Under tiden som jag var borta hade Madeleine åkt med Mats och Caroline till konfirmationslägret Louise varit på för att hämta hem henne. Nu var vi ytterligare en person på plats i lägenheten.



Förutom Louise hade även Caroline varit och hämtat sin lilla hund Malo. Hur söt som helst!!!



Efter en smaskig middag med cannelloni satte vi oss bekvämt i soffan och såg på den underbara filmen Notting Hill. Det blev gapskratt, tårar och stora leenden. En sådan fantastiskt mysig film :) Härlig avslutning på en riktigt bra dag.