05 maj 2009

Variety Show på MKIS

Den 25 april var det dags för Mont Kiara-skolans Variety Show. Varje år anordnas en dag med musik för alla. Det är auditions för stora och små och många plockas ut för att få uppträda för föräldrar och vänner. I år var det 33 nummer som stod på tur så vi hade en lång eftermiddag framför oss. Föreställningen började kl 16 och var inte slut förrän efter 19!

Det är mest små barn från klass 1-5 som uppträder. Sedan ser man vissa familjer som pushar fram sina barn. Tror att en familj hade barn med i fem nummer... Många är mest söta och halvbra, andra är riktigt duktiga. Det roliga är att man varje år ser några nya förmågor. I år var t.ex. sista numret gjort av två killar som går i årskurs 11, dvs andra året på gymnasiet, Carl Hoopel och André Malmberg. De mimade till olika sånger och var utklädda under numret och man fullständigt vek sig i sätet av skratt. André är storebror till Annas kompis Cicci här och då var det extra roligt att se det!



Anna, med bandmedlemmarna Oscar Schäfer, Alex Barryman och Nick ... inledde Variety Show. Vi har inte denna spelning på dvd, men däremot har de lagt ut en tidigare spelning på youtube och här kommer länkarna.








Låten som heter Everything har Anna skrivit själv, vilket ju är extra roligt!

På fredag är det dags för skoldans för Middle School, klass 6-8, och då skall de ha spelning en hel timme. Kul!