12 september 2022

Själv igen och nya stolar på plats

Var med våra vänner och tittade runt lite i San Pedro på morgonen. De åkte också iväg en sväng till Puerto Banus för att bara se hur det ser ut där och jag passade på att gå och kolla i en affär med grillar. Vi skulle behöva en till vår terrass. Strax efter tolv hade de packat ihop sina saker och vi fick säga hejdå för denna gång. Så jätteroligt att få ha haft dem här!



Framåt två kom våra fåtöljer. Så skönt att vara på plats och kunna ta emot lite saker för att få vårt hem mer färdigt. Tre man kom med stora lådor och monterade snabbt ihop allt.


Det blev så fint! De är hur sköna som helst och jag är så nöjd. Michi får provsitta på fredag.


Flyttade bort soffan som stod vid eldstaden tidigare och satte de två sofforna mitt emot varandra.


Framåt kvällen började det blåsa ordentligt och det drog ihop sig till regnoväder. Jag plockade in de vita dynorna plus alla smådynor så att inget skulle blåsa iväg. Senare på kvällen började det regna ordentligt. Skönt att ha det mesta inne.


Googlade på zumbaklasser och hittade stället jag var på sist, Ven y baila, så nu har jag bokat in en klass imorgon kväll klockan 18. Måste komma igång med lite träning igen och inget är ju roligare än dansklasser.

Satt även och kollade busslinjer så att jag kan se hur jag ska kunna ta mig runt här utan bil. Det är ett bra sätt att äga till sig området. Spännande dag imorgon!