15 januari 2012

Söndag på stan

Söndagen var en pysslig dag för oss. Vi startade med att sätta upp två hyllor i tvättstugan. Därefter gick turen till Ikea för att fixa lite saker och det blev en stående lunch bland allt folk med Ikeas korvar och stans bästa curry puffs. Det var nästan helt omöjligt att hitta en p-plats. En söndag till Ikea är en av de stora utmaningarna här :)


Fredrik hade kompisar hemma nästan hela dagen och det pluggades inför scienceprovet så det stod härliga till. Anna var på sitt lärarjobb för Alena och satt sedan och skrev på sin Business IA och gjorde biologi och matteläxa. Michi och jag kunde slappa lite efter morgonens insatser :) På kvällen gick vi till Souled Out och åt middag och Fredrik hade med sig Angelo och Mauro. Eftersom det snart är det kinesiska nyåret så kom en kille utklädd och delade ut clementiner, något som starkt hör ihop med högtiden.


Vi hittade ett kort uppsatt på mig från när vi var på Souled Out på OctoberFest. Väldigt snyggt...hm!




Sist jag var på bokklubb lånade jag den danska tv-serien Livvakterna av Jeanette och vi såg klart de två sista avsnitten nu på  kvällen. Det var en riktigt bra serie! Bokklubb på onsdag igen så då kan jag lämna tillbaka dem.