30 maj 2013

Award Assembly på MKIS

Gick idag till MKIS för att gå på Award Assembly. Innan sommaren delas det ut diplom till barnen för varje ämne samt för andra kvalitéter också. När jag kom till skolan satt denna fina banner uppsatt med bilder på alla barn som tar studenten nu. Tänk att det redan gått ett helt år sedan Anna gick ut!


Normalt sett får man ett mail eller sms om ens barn kommer att få ett diplom, så att man inte missar att gå dit, men i år hade jag inte hört något. Det kan ändå vara roligt att gå och se hur duktiga många är. Blev därför lätt förvånad, Fredrik likaså gissar jag, när han blev uppropad och fick diplom i Spanska 4.



Ännu gladare blev vi när han fick diplom för Critical Thinker för årskurs 10. Ett riktigt roligt diplom att få eftersom det visar att man blir uppskattad för att man ifrågasätter och diskuterar under lektionerna. 



Så roligt att det går så bra för Anna och Fredrik. Anna har också klarat sig jättebra detta första år och båda kan snart se ljuset i tunneln i form av ett sommarlov. Även om det kommer att innebära mycket jobb för Anna och lite sommarskola för Fredrik så blir det ändå ett välkommet avbrott från alla läxor och tentor.