15 juli 2019

En tur till Marstrand och Hybrid Brewery

Det var en lite mulen morgon idag. Elisabeth och Martin försvann tidigt för att titta på sonen Marcus som är med i elitcupen i fotboll i Alingås den här veckan. Jag började sy ihop nallen jag virkat. Visst blir den söt!



När Bäckströms var tillbaka tog vi bilen till Marstrand. Man kan se på kläderna att det inte är så varmt. Idag blev det lunch på Arnells på Kajen med goda räkmackor.





Vi tog oss en promenad runt ön för att visa hur fint här är.




Societetshuset var öppet. Där tillbringade vi många kvällar i vår ungdom och många studentbaler hålls här än idag. Det är ju väldigt fint.



Det blev stopp för en fika på deras veranda.



Efter att ha gått ön runt blev det färja tillbaka till Koön.




På hemvägen letade vi upp Hybris Brewery, ett lokalt ölbryggeri som ligger vid Gullbringa Säteri. Det var inte öppet för allmänheten, men man kan boka visning om man är fler än åtta personer.




Middagen blev hemma och solen letade sig fram. Vi fick användning för vårt nya tak vi har satt upp. Ikväll blev det grillad fläskkarré med lite lakritsglaze. Inte dumt!




Våra gäster gick och lade sig hyfsat tidigt och jag kunde inte hålla mig. Nallen blev ihopsydd och klar. Han är ungefär 45 cm så ganska hög. Han fick låna mina solglasögon också. Väldigt nöjd.



Härligt att vädret ser bättre ut resten av veckan. Vi vill ha lite mer båtåkning.