23 maj 2021

Dags att fylla 57

Startade morgonen med paketöppning, rufsig och halvtrött. Fick jättefina träningsbyxor plus en cool vattenflaska av Nilsons. Av Michi fick jag ett spännande paket som innehöll...korv. Alltså han och hans skämt. Sedan hände inget mer. Hmmmm!


När jag kom ner i köket så smet Thelma iväg och hämtade en blomsterbukett hon köpt. Så otroligt gulligt!


Det blev sedan frukost på balkongen med det goda hembakade brödet och en smoothie.


Så ringde det på dörren och två nya buketter levererades. En med en kanin i som var från Michi och en som var från Madeleine. Nu fick jag en bättre present - en middag för två på The Fat Duck i Maidenhead. Den middagen ser jag fram emot!



Efter ytterligare en liten stund kom det ännu en blomma. Man kan ju tro att jag fyllde jämnt! Denna gång var det fram barnen, alla tre. Superfint och oj vad jag längtade efter dem då.


Michi och jag tog vår vanliga promenad och hittade det här roliga bokskåpet uppe vid Plaza Damas.



Klockan sex var jag nerbjuden till balkongen för då var det dags för middag. Den startade med ett glas champagne. Aldrig fel!


Michi hade sedan ordnat middag från svenska Puzzinis. Det blev köttbullar, pytt i panna och en svensk pizza. Ha ha, som att vara hemma.


Anna fick sin andra spruta idag så nu är hon klar. Fredrik är fortfarande för ung.


Det blev en riktigt fin dag trots att vi inte kunde gå ut och göra något speciellt. Man lär sig att vara kreativ och göra det bästa helt enkelt!