16 maj 2022

Fix i Verve Suites

Ännu en helgdag i Malaysia och kontoret utan luftkonditionering. Det blev jobb hemifrån igen. Under lunchen stack vi ner till lägenheten min spanskalärare har hyrt och fixade med persiennerna. Jag fick klättra högt på murarna bakom, men till slut fick vi till dem.


Michi fixade även ett handtag som lossnat på en av garderoberna samt bytte ut två plattor på altangolvet. Nu är allt fint igen.


Pumpten till poolen hade gått sönder då tiduret inte fungerade. Bara att byta ut. Alltid är det något säg.


Vi hade pratat med Peter och Joanne om att åka ner till Spanien när de är hemma i juli/augusti. De vill kolla på ett boende där också eventuellt. Vi bokade nu biljetter till sista helgen i juli. Då uppträder den gamla discogruppen Sister Sledge där ner. Så roligt! Vem minns inte: We are family... Vi skall försöka få biljetter. Helgen innan kommer Anna, Erik, Eriks mamma och bror. Anna och Erik tänkte stanna lite längre i Sverige, men bestämde sig för att hänga med till Spanien också över helgen. Det är mycket att se fram emot i sommar nu. Vi behöver bara vara tillbaka i London den 5 augusti då Erik fyller 30 och skall ha stort party.