23 juni 2012

Michi och Anna till Sverige

Så kom de då äntligen! På morgonen den 21 juni kom Anna och Michi i en liten hyrbil från Landvetter, trötta och glada att vara framme. En god svensk frukost stod uppdukad och väntade på dem. Resan hade gått bra i alla fall och båda brukar kunna sova rätt mycket på planet.




När vi käkat frukost fick Michi med sig midsommarmaten och åkte iväg ut till landet. Anna hade ju rätt mycket packning i Lerum, både med sig nu och väskor som jag haft med så hon behövde packa om en hel del. Hon och jag kom iväg vid tolvtiden. Efter ett stopp på Bokia i Lerum åkte vi sedan till Allum. Anna hade kommit hem med bara högklackade skor, så ett par gympaskor inhandlades. Nu skall det börja joggas!


Sista stoppet innan Rörtången blev Hälsö Fisk i Kungälv där drygt två kilo havskräftor inhandlades. Ett måste så här första dagen när alla är samlade! Fredrik, stackaren, fick bara se dem på en bild som Anna lade ut på Facebook :) Han som älskar skaldjur!


Vi hade hört hur det varit 12 grader hela juni och så dåligt väder, så vi skrattade lite när vi kom till landet och solen strålade och det var så varmt så vi fick lyfta in bordet i skuggan när vi skulle äta lunch. Middagen fick dock bli inne. Vi är väl inte helt inställda på svenskt väder ännu i kroppen :)