24 januari 2014

Hemma i Lerum - mys med hela släkten på olika håll

Helt otroligt, Anna och jag sov nog nästan tio timmar på planet till Amsterdam trots fyra bebisar som skrek i kör under nästan hela natten. Så otroligt skönt att komma fram utvilad. På Landvetter stod pappa och väntade på oss och som alltid är det lika mysigt att han är den första man ser!

Vi hade ett digert program framför oss idag med hur många ärenden som helst. Vi är ju bara här två dagar innan det bär av till Madrid. Pappa körde oss till kontoret där vi kunde låna en bil ett par dagar. Vårt första stopp innan vi ens kom hem var vid fiskaffären där vi köpte fyra kilo havskräftor till middagen ikväll. Mums! Anna hade ett par skor att lämna in för omsulning och nya linser hämtades upp - sedan var det dags att åka hem till huset och packa upp. Vi åkte sedan direkt till Allum för att beta av vår lista. Lunch blev det först, köp av läppglans till Nicole och sedan ett bankmöte. Detta följdes av besök i Bokia för byte av låneböcker, köp av hörbok till Michi och så var det dags att hoppa in i bilen igen. Vi hann dock med en snabb titt på Cervera och började gapskratta när vi fick se dessa fyrar som är som lyktor. Michi fick en sådan via sina poäng och fick betala så dyr frakt. Här fanns de nu hemma i Sverige :)


Färden gick vidare till polisen inne i Göteborg där jag kunde hämta ut mitt nya nationella ID-pass. Skattemyndigheten nästa där vi skulle hämta ut våra deklarationer. De var dock inte klara för förra året så vi fick gå tomhänta därifrån. Däremot dök en ny möjlighet upp. Angelika, Stella och farfar var i stan och åt lunch och vi träffade dem på en snabb fika på Condecco. 



Så mysigt att träffa dem igen! Innan hemfärd blev det kalsonger till Fredrik, vin på Systemet där vi log åt fredagsfenomenet med så mycket folk, handling på Ica och sedan var vi äntligen hemma. Pust!!! En timme senare dundrade släkten in med Helene, Thomas, Victor, Nicole, pappa och Gudrun. Så mysigt att få rå om dem! Kräftorna och annat gott kom fram och det var bara att njuta av både sällskap och mat.






Anna blev också firad på sin 21-årsdag och fick bland annat en jättefräck tavla.



Alla stannade till tio. Då höll Anna och jag på att somna för tiden för oss var fem på morgonen.





Hann med lite Malaysiaprat, men vi har ju mycket tid på oss. Så kul att Helene med familj kommer till nyår och att det redan är bokat och klart. Verkligen en rolig sak att se fram emot. Tror jag somnade innan huvudet nådde kudden.