15 december 2011

Halsbandsförsäljning hemma hos oss 14 december

Igår hade jag för första gången en coffeemorning hemma hos oss i Hijauan där jag sålde mina halsband. Det kändes konstigt att ha det utan att Karin var med. Vi har gjort det tillsammans i flera år så nu är det en era som är slut. Jag har i alla fall gjort en sida på Facebook som heter Happy Jewelry in KL och hade skickat ut inbjudan den vägen, plus till vänner, alla på vårt condo och mammorna i årskurs 9 och 12. Thelma och jag dukade upp allt dagen innan så allt var på plats på morgonen.


Strax efter klockan nio på morgonen började gästerna droppa in och sedan kom de i en jämn ström hela dagen fram till nästan halvtvå. Det gick jättebra och det dök upp lite nya gäster som inte kommit tidigare. Ibland blev det tid för lite fika.



Vi hade dukat fram riktigt svenskt med kanelbullar, kladdkaka och hembakta pepperkakor. Det var ett populärt inslag och i princip alla tog sig tid att fika lite när de hade handlat klart.




När försäljningen var över var det dags att sticka till kontoret och jobba ett par timmar. Skulle bland annat gå igenom våra försäkringar och det finstilta är ju alltid spännande. På kvällen var det sedan bokklubb hos Lotta och vi var nio tjejer där. Ovanligt många! Undrar när jag skall hinna packa inför resan på fredag???