22 november 2015

Langkawi till KL

Den har dagen blev som ett träningsläger - eller bootcamp som man väl säger nu. Först löpning, sedan simning så avslutades det hela med en vandring upp på berget. Tre timmars hård träning på en dag - var riktigt imponerad själv. När vi kom ner från berget så promenerade vi ner till havet och tittade på hur hela tomten nedanför oss hade blivit rensad från allt gräs. Vi samlade också upp alla tomflaskor och cigarettpaket som arbetarna tar för vana att hiva iväg när det är tomt....




Passade på att fota huset nerifrån också. Det är sällan man ser det från den här vinkeln.






På eftermiddagen tog vi oss en tur ner till Pantai Cenang och provade Starbucks nya julkaffe.



Rätt som det var kom det hur många små minibilar som helst körande. Hur gamla som helst var de också. Så otroligt söta! De måste ha någon bilträff här.




Väl hemma igen så hade det blivit ap-dagis utanför vår tomt. Det bara kryllade av små apor i buskaget närmast vår tomt. När vi närmade oss för att ta kort blev det rädda och skuttade iväg snabbt.



De här stora högarna med sopor och skräp ligger nedanför vår tomt med rester från takrenoveringar m.m. som våra fyra översta grannar genomfört. Nu börjar vi bli lite trötta på det för nu tycker alla det är väldigt behändigt att slänga allt möjligt här. Tog lite kort som Michi skickade ut till alla våra grannar. Förhoppningsvis bortrensat innan jul...



Fick den här vintriga bilden från Sverige idag. Det kommer att bli cirka 40 graders skillnad i temperatur när jag reser hem. Burr!!! Men väldigt vackert!




Anna var med i ett Wistlalopp idag och vi är så imponerade. Hon brukar inte alls gilla att springa och nu tog hon sig runt en sträcka om 19,8 km på 2.40. Grattis Anna - så otroligt bra gjort!!!




Planet blev en timme försenat drygt. Det har varit ASEAN-möte. ASEAN är en asiatisk sammanslutning med lite samma mål som EU- Obama var här och med på mötet så det var så mycket säkerhet i stan. Nu flög han från KL i samband med att vi skulle flyga från Langkawi och därav förseningar. Det var jobbig flygning där planet studsade som en liten papperstuss hit och dit. När vi väl landade åkte vi snabbt till My Elephant i Sri Hartamas där vi träffade Jessica och Ingvar för lite sen middag och julönskningar. Nu blir det packning för hela slanten imorgon.