22 oktober 2018

Äntligen till Kunang-Kunang

Gjorde i ordning lite jordgubbsyoghurt och tog frukost i en solstol. Det är inte det minsta synd om mig.



När det var dags för lunch åkte jag och Yvonne ner till Kunang Kunang för att äta lunch. Jag har ju försökt komma dit på middag flera gånger, men det har aldrig varit öppet. Maten var väldigt god och vackert serverad. Kostade knappt 100 RM för oss två, så lite dyrt för att vara Malaysia, men värt det!


Det blev Beef Rendang, blandade grönsaker och satayspett.



Var nere på Pelangi hotel och fixade ett Resident Card. Med detta får man 30% rabatt för upp till 10 personer på maten. Riktigt bra! Lyckades springa på en granne där från Hijauan. Liten värld!


Klockan var nästan fyra innan vi var hemma igen. Yvonne berättade en hemsk historia. En tjej jag träffat några gånger här och som varit hemma hos oss har dödat sin man. Jag har tidigare hört att han slagit henne, men hon har aldrig gjort någon anmälan. Han blev tydligen våldsam när han drack. I torsdags hade han varit ute och festat till och senare framåt morgonen hade hon stuckit en kniv i honom. Självförsvar? Helt fruktansvärt. Nu sitter hon i fängelse och väntar på en första rättegång på tisdag. Helt sjukt! Kändes bra att ha vår lilla vakthund och inte vara ensam.


Pratade med Fredrik som mest tillbringar tiden i biblioteket nu. Första tentan på tisdag. Lycka till!


Det blev lite mer jobb i kväll. Har säkert lagt till 40 personer på LinkedIn nu. Får se om några svarar...