30 juli 2019

En dag för oss själva - välbehövligt

Madeleine och jag är ju nära vänner sedan många år och ett stort gemensamt intresse är språk och roliga skyltar. Idag fick jag den här underbara som stämmer så fantastiskt bra på hur man känner sig!



När jag gick upp halvnio i morse var hela styrkan uppe så det blev till att dra fram frukost snabbt. Det blev en salig blandning av engelska - då Judith är från Nya Zeeland - och svenska. Härligt hur van man är med språket och växlar hur som helst. Det var lika trevligt i morse och det blev varma kramar när alla åkte. Det här gänget kommer vi att se igen!



Resten av dagen var vi helt själva och det är en lyx som inte inträffar speciellt ofta. Fastän det var rätt kyligt igen så blev det en promenad runt på Rörtången. 



Jag hade plockat fram kantareller ur frysen och gjorde goda mackor på kvällen. Kantareller tillhör en av de sakerna som vi bara älskar. Det och skaldjur...



Vi tycker ju mycket om att ha sällskap och ha mycket folk runt om oss, men ibland behöver man verkligen ha lite tid för sig själva. Slappa i soffan med en bok, ta en promenad, sova middag en stund och bara äta lite god mat i lugn och ro klockan nio på kvällen om man så vill. Njutning!!!