16 juli 2014

Äntligen hela familjen på Rönnängs Brygga

Nu när hela familjen äntligen var samlad åkte vi ut till Rönnängs Brygga. Anna har inte huniit med någon middag här ännu. Tyvärr hade hon så ont i ryggen och det blåste så mycket ute så vi fick ta bilen medan Michi och Fredrik åkte båt. När vi kom ut såg vi att de skulle ha trubadurer idag, We Ghosts.


När Anna och jag kom fram så satt Johan Leissner och Katarina vid vårt bord. De bor alldeles brevid restaurangen och hade gått ner för att äta middag. Så kul att se dem och vi fick genast bestämt ett nytt datum att ses.


Till förrätt blev det en smarrig Skagentoast.


Trubadurerna körde igång och spelade och de var verkligen fantastiskt bra. Bland de bästa vi någonsin har lyssnat till. Hon var från Sverige och han från London, med en underbar brittisk accent.


Det blev sedan vitlöksgratinerade kräftor och olika sorters skaldjur. Tyvärr måste vi säga att maten inte varit riktigt lika bra i år som annars.


När det började skymma tog Fredrik och Michi båten och åkte iväg igen. Fredrik körde. Denna vecka är det väldigt mycket kontroller ute för att se om folk kör när de har druckit.


Anna och jag tog bilen hem. Vid Stenungsbron fick vi se en kille som tog av sig sin t-shirt. Fortfarande iförd jeans klättrade han över räcket och hoppade. Kändes jätteotäckt. Det är väl 15 meter högt och det kändes så konstigt att han hoppade med kläderna på. Anna ringde polisen så de skulle skicka dit en bil och titta. Troligen var det väl bara någon full ungdom från baren på Stenungsbaden som skulle bevisa något, men kändes läskigt i alla fall.