03 november 2012

Latin American Ball

Som vanligt på helgerna åker vi runt och uträttar massor av ärenden. Idag började vi med ett besök hos Perfect Fusion där vi lämnade av våra förhoppningsvis sista saker. Två stora lagerhyllor från Ikea och en grillbänk. Var sedan och testade  synen. Både Michi och jag trodde att vi fått sämre syn och det hade vi väl i och för sig men bara med 0,25 så de tyckte inte vi behövde nya glasögon. Skönt det. Kom därifrån med ett par solglasögon i alla fall :)

Var sedan och köpte en ny fluga till Michi inför kvällen, hann ta en kaffe på Coffee Bean samt hämta frysburkar från Tupperware på 1 MK - Tupperware är så billigt här!!! - innan det var dags att träffa Jeanette på nagelstället i Shoplex och fixa till oss.


Klockan sex var det sedan samling för fördrink hemma hos oss. Vi hade fixat ett bord för tio personer på balen så de som skulle gå med oss var Joanne och Peter, Jeanette och Anders, Josefine och Jens samt Olivia och Daniel.

Joanne, jag, Jeanette och Josefine

Lites skumpa och färska vårrullar passade ju bra innan balen.


Innan vi lämnade lägenheten fick Thelma ta kort på oss när alla var så fina.


Middagen blev jättetrevlig. Ibland kan det bli lite långt med alla tal och all lottdragning de alltid skall ha här, men har man bara trevligt sällskap vid bordet så kan man ju lyssna med ett halvt öra på alla andra...

Michi, Olivia, Joanne och Peter

Anders och Josefine

Maten var ovanligt bra i år. Här var någon kreativ förrätt...


...samt en väldigt god varmrätt med perfekt kött och potatismos med spenat.


När det var dags för kaffet så kom de in med ett torn med mängder med små chokladbitar som Jens snabbt tog och sprang iväg med. Han var dock snäll och kom tillbaka med det :)

Jens stjäl godiset

Det blev också en hel del dans. Musiken i år var inte lika bra som tidigare. Framför allt var bandet som spelade inte så bra. De spelade alldeles för långsamma låtar så det blev lite segt. Det var bättre när vanlig CD kom på för då var alla uppe och dansade direkt. Var väl sedan hemma vid halvtvåtiden efter en riktigt rolig kväll!