23 maj 2012

Chinatown och Overtime, 22 maj

Veckan första yogapass klarades av i morse och sedan blev jag upphämtad av Maria F för en tur ner till Chinatown. Det var längesedan jag var där nu. Det blev ett riktigt race till alla kända ställen: halsbandsaffärer, Peter Hoe, Central Market och en liten god lunch på Old China Café. Maria skall ju flytta till sommaren tyvärr, så nu gäller det att göra allt det man vill innan. Vi konstaterade att det var flera ställen hon inte varit på som Comvox och porslinsaffären vid Sunway så det blir nog en ny runda nästa tisdag.


Idag var det även bokklubbskväll och vi samlades hemma hos Jessika. Hon hade gjort en gudomligt god risotto med trattkantareller - så fantastiskt!! När jag åkte hem därifrån bar det direkt av till puben Overtime i Mont Kiara där Michi och Anna var tillsammans med resten av killarna på jobbet. Anton åker på fredag, Albin och Alexander den 2 juni och Magnus den10 juni, så nu var det dags att ha en liten kväll för att fira av dem alla.


Michi beställde in en stor tunna med öl som Albin fick öppna med ett välriktat slag. När han gjorde detta en annan gång slog han sönder både tunnan och glaskaraffen, men denna gång gick det bättre :) 


Fick höra under kvällen att Ann-Sofie stått med sin bil vid rödljuset vid Plaza och två killar kommit på motorcykel, smashat sönder passagerarrutan fram och tagit hennes handväska. Händer lite mycket nu i Mont Kiara. Idag har i alla fall rättegången mot Nayatis kidnappare kommit igång och han har pekat ut fem stycken. Hjärnan bakom kidnappningen, som gjorde det för att få pengar till sin bröllopsresa, har dock stuckit till Europa och lär hålla sig borta, med hotet om dödsstraff hängande över sig...