08 augusti 2014

Förkyld - inte kul

Vaknade förkyld och varm i morse. Ett fullspäckat program hela sommaren har väl bestämt sig för att ta ut sin rätt. Gick upp och körde igång i alla fall för att bocka av min lista. Gjorde klart de tre överskåpen. Inte nog med att jag hittade två snygga glaskaraffer jag glömt bort, jag fick ett helt skåp över efter att ha plockat bort allt där datummärkningen gått ut...


Efter städningen var jag helt slut och genomsvettig och bestämde mig för att ställa in kvällens tjejmiddag. Tråkigt för de flesta har jag inte sett i sommar, men det var mer sängläge. Pappa och Gudrun kom dock förbi och hämtade mig för lite lunch nere i Lerum så jag slapp laga mat.



På torget var det musik. Det kanske är Way out West som nått även Lerum...




Gick och lade mig en stund och sedan kom en familj för att hämta Fredriks gamla säng som vi annonserat ut på Blocket. Måste säga att detta är helt strålande. Dels blir man av med sina gamla saker, dels får man betalt och slipper köra iväg med det. En liten sexårig tjej blir nu lycklig ägare till sängen.



Anna och Michi åkte upp till Langkawi idag. De hade åkt till Cactus och köpt med sig mat och hade middag hemma. Ser helt underbart ut!



Snart bär det av för mig också. Det är bara så svårt att lämna och jag känner mig alltid så tudelad. Tråkigt att åka från alla nära och kära här, årstiderna, alla snygga höstkläder som kommer nu, samtidigt så vet jag att så fort jag sätter fötterna på malaysisk mark så känns det helt fantastiskt också. Det kommer vara extra speciellt detta halvåret då vi har förmånen att få vara hela familjen i samma del av världen för en gångs skull!!!