14 september 2016

Swea kaffemorgon

Imorse var det kaffemorgon med Swea hemma hos Ylva. Riktigt roligt för det är så många som kommer nu. Denna gång var vi mer än 20 personer! Efteråt fortsatte vi ner till Coffee Bean och hade styrelsemöte.


När jag var på väg hem igen gick jag in till delikatessen i Jaya Grocer. Vi skall på födelsedagskalas på Langkawi och där finns ju inte med fläsk i så långt ögat kan se så jag köpte med massor av godsaker i present till henne :)


Idag har en era gått i graven. Vi har nu bestämt att lägga ner vårt saltvattensakvarium. Det har varit fantastiskt fint i många år, men det är ofta problem med det och kostar en hel del per månad. Nu är det slut med de fina fiskarna...


Idag såg vi också på sista avsnittet på Brottet säsong 3. Det slutade väl sådär... Lite trist när man följt en hel serie och inte är nöjd med hur den slutar, men det kunde man ju inte veta. Den har ju varit bra under tiden.

Till Bangsar Shopping Centre

Idag blev det en tur till Bangsar Shopping Centre. Här är det helgdag denna måndag och man firar Hari Raya Haji. Passade på att åka och handla litegod ost att ha med till Langkawi. De hade också fantastiska bröd så det slank med ett par limpor hem.


När Michi var på väg hem bestämde vi att ses på Sushi Zhangmai. För gick vi ju dit nästan en gång i veckan, men när kontoret nu är i Bangsar South så blir det aldrig av. Vi beställde alla godsaker vi gillar och bara njöt.


Det blev Brottet ikväll igen och nu har vi bara ett avsnitt kvar av serien. Superspännande!