25 augusti 2020

Fixat bankkortet och nya nycklar

Michi och jag tog en tur till Sabadell i morse. Mitt betalkort hade slutat fungera så jag ville kolla vad som hänt och om det kanske fanns en limit. Det gjorde det och de kunde öka på den lite. Inte så konstigt att man slår i taket med tanke på alla möbelinköp. Efter lite frukost gick jag ner på stan själv. Jag ville köpa en pärm och sätta in alla papper för lägenheten här. Lyckades hitta en fantastisk papeleria där allt jag behövde fanns. Hann också hoppa in i lite affärer på gågatan och kom hem med en påse klänningar. När jag varit hemma en timme så hörde Michi av sig. Han hade tagit en långpromenad och ville ta en fika på stan. Tillbaks igen :)


När vi kom tillbaka till lägenheten så gick vi och pratade med ordföranden i bostadsrättsföreningen. Vi saknar nycklar till garaget och poolen. Vi blev tipsade om vart vi skulle gå - in till centrum - så tillbaka för tredje gången idag. Det blir många steg!


Satte mig vid datorn lite hemma och hade sällskap av denna söta hårt arbetande tjej. Hon och Erik är grymt disciplinerade när de jobbar hemifrån! Michi och jag hann med en liten simtur i poolen också.


På kvällen gick vi ner till vårt lilla torg igen för att äta middag. Erik och Anna hade inte provat restaurangen ännu.


Roligt att varva restauranger med att äta hemma. Det finns några kvar vi vill ta med barnen till innan vi åker härifrån.