27 juni 2022

Sotarn på Rörtången och dags för covid

Imorse fick vi besök av sotaren. Förra året kunde vi inte ta emot honom då vi knappt var i Sverige.


Michi mådde jättekasst idag så vi bestämde oss för att åka hem till Lerum. Lite större, TV och bättre bredband. Jag tog mig en långpromenad innan vi gav oss iväg.


Var inne i Akademibokhandeln i Kungälv snabbt. De har ju i alla år haft Låna och Läs, ett lånebibliotek inom bokhandeln där jag var medlem i hur många år som helst. Nu läser jag ju på Storytel för att inte köpa så många böcker. Hur ska man få plats med alla? Nu gick jag med i lånebiblioteket igen även om det bara är två månader kvar. Priset är ungefär detsamma som för boken man får behålla och det är en annan känsla att få hålla i en fysisk bok. Många nyheter också när man går runt i en svensk bokhandel.


Pluto har en ny leksak han fick av Eriks mamma. Så skönt att allt gick bra och att de är hemma nu.


Fredrik och Lucy har åkt vidare och är nu i Hamburg. Så roligt att de gör en rundresa i norra Europa. Vi har alltid gillat den typen av resor.

Väl hemma i Lerum så gjorde både Michi och jag nya covidtest. Jag var helt ok, men Michi hade två klara streck på sitt test. Bara att acceptera och hålla oss hemma tills det är över. Skönt att jag får gå ut i alla fall.