29 januari 2016

Till Langkawi för att kolla terrassen

Imorse åkte jag iväg hemifrån vid halvtio för att ta elvaplanet upp till Langkawi. Arbetet med terrassen går så långsamt framåt så jag kände att det var bättre att vara där. Till min stora glädje var all komposit nu på plats och målningen hade börjat.


Alan, som är byggledare, kom och träffade mig vid ett så att vi kunde titta på hur han skulle lägga kakel i Michis "man cave" och sätta upp mitt marockanska kakel vid spisen. Har lagt alla plattor som jag vill ha dem och bett att de skall vara noga med att centrera det över spisen. Att man ens skall behöva säga det... Alan lovade att ha allt klart innan vi kommer upp den 5:e februari. Hoppas verkligen det för då har vi med Amandas familj som kommer för första gången.


Yvonne kom över på eftermiddagen och vi gick upp på berget tillsammans. Hon hade aldrig provat tidigare och blev rätt trött. Det är ju en rätt jobbig stigning! Vårt träd på toppen var nertaget så det kändes lite tomt. På kvällen gick jag ner till Unkaizan för att äta lite sushi. Det var helt fullbokat, men de ordnade fram ett extra bord till mig så att jag fick en plats. De är verkligen så trevliga där!!!


Fredrik skickade några bilder från sin näst sista dag i Avoriaz. Det ser helt fantastiskt ut.




Snart är det dags för alla att vara på sina rätta platser igen. Det har varit ett par månader av väldigt resande!!!