19 oktober 2022

Maria och Magnus på besök

För första gången var jag iväg på en salsakurs. Det är samma två lärare som har zumbakursen som kör detta, men nu är det mer en riktig dansklass. De har kört sedan i september, men detta var första gången jag kunde vara med. Som att uppleva Lazars dansskola igen! Det blir mycket dans nu. När jag kom hem fixade jag med Lalamove så att de kom och hämtade alla mina pärlor och annat material. Nu kör vi det till kontoret, som har gott om plats, så att vi tömmer gästrummet lite. Allt är sorterat och klart.


Efter svängen till kontoret skulle jag gå och fixa med våra busskort. Ett hade gått sönder så jag fick köpa ett nytt, men det är fortfarande pengar på som jag vill föra över till det nya. Gick till Touch n Go i Nu Sentral och det var över hundra personer i kö. Det brukar vara fem. Måste vara att det är löning eller något...


På kvällen fick vi besök av Maria och Magnus Fredriksson som bodde här 2008-2012. Efter turer runt till Indien, Oman och Sverige så har de nu landat i Singapore. Den här veckan är de på besök i KL och hörde av sig till oss. Så otroligt roligt att träffa gamla vänner. Vi var med på deras yngste sons dop och nu är han elva. Hur snabbt försvann de åren!!! Fick äntligen till ett telefonsamtal med Helene idag också. Alldeles för länge sedan.