07 maj 2012

Langkawi 27 april . 1 maj, dag 2

Langkawi började inte med att visa sig från sin bästa sida. Lagom efter lördagens frukost började det regna. Efter ett tag promenerade vi iväg med familjen Wiberg och tog lunch på Sun Café och visade dem var det fanns bra spa-ställe och bra affärer. Lunchen på Sun Café var lika god som vanligt och det är alltid roligt att bli välkomnade tillbaka som gamla bekanta.



Väl tillbaka efter lunchen hade vädret blivit lite bättre och det blev några timmar vid havet. Som alltid samlades hela gänget nere på stranden innan middagen. Årets resa var lite annorlunda mot tidigare år. Nästan alla, utom vi och Gustafssons, var med på Valborgsresa för första gången. Det var fler familjer med småbarn så vi blev lite mer uppdelade, men det var mest på kvällarna, annars höll vi ihop.Vi försökte dock hålla fast vid vissa gamla traditioner :)




Nu är ju de tre äldsta barnen Madeleine, Pontus och Fredrik. Känns lite konstigt att Fredrik tillhör den gruppen nu då han så länge varit en minsting...




Här är Lena, Eigil, Anna och Fredrik på vår lilla kvällsdrink i solnedgången...




...tillsammans med Nina, Lotta, Magnus G och Magnus S.




När det var dags för middag delade vi upp oss lite. De med mindre barn, som ju blir tröttare betydligt tidigare, valde att gå ut och äta i närheten av hotellet. Mica, Janski, Lena och Eigil tillsammans med Michi och mig tog en taxi till Telaga Harbour och åt på en italiensk restaurang vid marinan. Supermysigt!




Restaurangen var delvis brasiliansk också och serverade som en churrasceria med olika kött och fiskspett som kom in i all oändlighet.




Det blev en jättemysig kväll som vi avslutade inne på Oasis innan vi kröp ner för att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar