09 maj 2017

London dag 1

Anna vara uppe tidigt i morse eftersom hon skulle till jobbet. Hennes hemska mamma jagade henne med kameran direkt...


Det rådde svenskkänsla i köket med en liten dalahäst hängande på väggen, en bukett tulpaner i en vas och en svensk flagga i fönstret. Mysigt!


Efter frukosten satte jag på mig gympaskorna och tog en långpromenad bort till Primrose Hill och runt Regent´s Park innan jag vände hemåt igen. Nästan framme vid Primrose Hill finns en kanal och just när jag passerade kom en pråm. Såg väldigt idylliskt ut.


Det var lite bättre väder idag jämfört med sist vi var här uppe. Nu kunde man se hela London framför sig.


Vid tvåtiden tog jag buss från Anna bort till Fredrik för en lunch date. Vi gick till ett belgiskt ställe som heter Le Pain Quotidienne som hade helt fantastiska mackor.


På vår väg hem passerade vi BBC och det stod mängder med journalister utanför. Vi blev ju lite nyfikna på vem det var de väntade på!


Efter några timmar hemma hos Fredrik gav vi oss ut igen för att fixa lite ärenden på stan och möta Anna på middag. Vi promenerade upp till Regent Street.


Fortsatte in till Liberty där jag skulle köpa ett speciellt schampoo Anna använder.


Vi träffade sedan Anna och gick till en italiensk restaurant som var väldigt trevlig, Pintos.


Det är bra att gå med barnen för de har full koll på vart man skall gå. Alltid mysiga och bra ställen. Det här var ett lite enklare ställe, med vädligt god mat. Fredrik traskade hem efteråt för att sätta sig med böckerna igen och Anna och jag slängde oss i soffan och såg Big Little Lies - en serie i sju delar med massa kändisar, men den verkar väldigt knepig...