30 december 2020

Slö dag vid poolen

Idag blev det lite olika aktiviteter. Leif och Maria hade med sina cyklar och tog en tur runt södra delen av Langkawi. Susann och Gordon spelade golv och Michi och jag tog oss en tur upp på berget. Skönt med nära vänner där man inte behöver fixa och ordna hur mycket som helst.


Underbart att komma upp till den fina utsikten igen. Vi gick in till Berndt och hans fru och sade hej också.


Givetvis hade vi en följeslagare med på vandringen.


När alla var tillbaka blev det bad i poolen igen såklart.


På kvällen ordnade Michi en tävling. Vi skulle klargöra ett påstående som var att man inte kan känna skillnad på whisky, cognac, rom och tequila om man inte visste vad man fick. En centiliter av varje hälldes upp i glas och vi fick göra blindtest. Tre hade noll rätt, jag hade ett och Susann två. Sant alltså, väldigt svårt att känna skillnad!!!



På kvällen blev det middag nere på stranden igen. Denna gång på Thirstday.


Förra veckan var ju torsdagen på julafton och denna veckan på nyår så det har inte blivit så mycket uppdaterat från Spanien. Förrådet på utsidan är klart nu i alla fall. Så skönt att ha en plats för dynor, städsaker och annat smått och gott.


Kaklet för vår lilla fondvägg hade äntligen kommit från Italien så nu är det också på plats.


Det är inte mycket kvar nu. Allt skulle varit klart innan jul men med corona och leveranser så har det dragit ut på tiden. Tur i oturen för barnen att de ställde om sin resa från Spanien till Sverige över nyår!