11 januari 2014

Tur runt i KL, pedikyr och tapas

Anna och Fredrik var hemma och myste idag och skulle äta lunch tillsammans. Michi och jag behövde "rasta" vår TD som inte blivit körd på länge. Bäst att ladda batteriet med jämna mellanrum... Det blev en tur runt stan med lite olika stopp. Vi stannade bland annat till i Chinatown och köpte dekorationer för det kinesiska nyåret. Det blir så mörkt och tomt när man tar bort alla julsaker, så nu kommer lägligt nog en ny helg med massor av ljus och lyktor! Till slut hamnade vi uppe i Solaris där vi tog en kopp kaffe.



Jag bokade in mig på nagelstället i Shoplex lite snabbt. Efter att ha rest runt och varit i Sverige så hade naglar gått av, nagellacket flagat och det såg allmänt hemskt ut. Det blev till att lyxa till sig lite. Michi passade på att gå in och klippa sig hos frisören som ligger vägg i vägg. Han var klar mycket tidigare än jag så han provade att göra pedikyr. Det var väl tio år sedan han provade det sist. Nu har vi fina bebismjuka fötter båda två :)




På kvällen var vi uppe och åt på Publika på vårt favorittapasställe Estilo, fem personer. Var tvungen att fota deras fina lampor. Vill köpa några till Langkawi när jag är i Madrid. Nu lovade dock restaurangen att ge oss namnet på deras leverantör så kanske vi kan fixa det här i stället.



Fick detta fina kort på Fredrik och Anna. Så otroligt mysigt att ha dem här båda två!



Nu har vi nästan två veckor kvar av familjetid och det är bara att njuta så mycket det går!