28 december 2016

Dags att lämna Sverige för 2016

Packade klart det sista i morse och vid halvtolv åkte vi ut till Landvetter. När vi skulle checka in fick vi veta att planet inte lämnat Amsterdam än för det var sådan dimma där. När de hörde vi hade fem timmar mellan våra plan fick vi i alla fall checka in. Dimman låg tung även på Landvetter och man kunde knappt se flygplanen.




En timme sena lyfte vi i alla fall så vi hade gott om tid. På Landvetter mötte vi Lina som är flickvän till Johan W som jobbar hos oss i KL. Hennes plan som skulle gå vid sextiden var inställt och de lyckades flytta henne till vårt plan. När vi satt och pratade kom vi bland annat in på att kusin Victor går på Rudebecks. En av Linas bästa kompisar går också där visade det sig. När hon berättade vem det var satt jag med öppen mun - det var Victors flickvän!!! Världen är liten!




I Amsterdam fick vi bilder från Anna där hon, Sophie R och Freddie gick ombord på British Airways i London för att flyga till KL. Sophie L skulle flyga från Luxemburg till London och vara på samma plan, men det var sådan dimma där också så alla flyg ställdes in. Nu har hon bokat om sig till imorgon. Vi hoppas det går bättre!




Vi hade lyckats uppgradera oss till Business Class för 100 Euro per person. Gissar att KLM behövde alla platser de kunde få i ekonomiklass för alla ombokningar på grund av vädret. Vi kunde då lyxa oss i KLMs lounge i Amsterdam och fick sedan säten som kunde bli nästan helt platta. Lite skillnad att kunna få ligga och sova! När vi kom ombord blev det direkt champagne, sedan trerättersmiddag på riktigt porslin och hur vällagat som helst. Vilken lyx! En värdig avslutning på 2016!