25 september 2012

Busy, busy

Imorse fick jag besök av vår granne, Lauren, som är från Australien. Vi ses jämt i garaget när vi tar våra bilar, så nu hade jag bjudit in henne på lite kaffe så vi fick prata lite ordentligt. Tiden bara rusar iväg!

När hon stack vid tio blev det en runda på stan igen. Åkte till 1 Utama och tittade på Aino Living där de nu har öppnat en avdelning som kallas Scandinavian Living. Fina saker! Nästa stopp blev Ikea och tyginköp till gardiner till kök och trappfönster. Fick en offert idag från gardindamen på Langkawi och höll på att svimma. Rullgardiner till fyra rum, nästan 40.000 kronor. Maybe not...Här i KL är det mesta rätt billigt och nu kändes det som om hon högg till rejält för det finns inte så mycket utlänningar på Langkawi. Det blir nog till att tänka om.

Var på Garden Mall och beställde en madrass också som förhoppningsvis skall levereras om två veckor. Skall verkligen bli spännande att se hur alla leveranser kommer att funka. Det är ju inte alltid allt funkar perfekt här...

Hann precis sladda hem när det var dags att hämta Fredrik på skolan och åka till 1 Utama igen. Han hade beställt ett nytt Playstation 3, som nu kostar en tredjedel av vad det gjorde tidigare, eftersom hans blev stulet i bilen för ett litet tag sedan. Nu har han tagit sina sparpengar för att köpa ett nytt. Försäkringen täckte inte för man får inte lämna värdesaker i bilen.

Kvällen har mest bestått av packning. Fredrik sticker iväg på skolresa, Malaysian Studies Trip imorgon, onsdag till fredag, och jag åker till Langkawi. Inte en lugn stund :)