02 februari 2013

Fullspäckad vecka

Den här veckan har bara rusat iväg. Sist jag skrev var det tisdag och nu är det redan lördag! Här kommen en liten resumé:

I onsdags tänkte vi extra mycket på Anna för det var då hon äntligen fick sin egen lägenhet i London. Hon har hyrt den i ett år och ser så mycket fram emot att ha sitt eget ställe. Fredde hjälpte henne att köra dit alla hennes saker som hon hade haft lagrade hos dem och sedan var det bara dags att sätta fart med städning och uppackning. Så roligt! Själv jobbade jag på kontoret med Michi och Andreas.

Torsdag kväll blev första Idol-kvällen för Jeanette och mig. Hon bjöd på ost och vin hemma hos sig och det är kul att det kört igång igen med en ny säsong.

I fredags var det Federal Territory Day vilket innebar ledigt i KL. Eftersom Michi följer svensk kalender jobbade han och även jag gick in för att träffa revisorerna och gå igenom det sista inför bokslutet. Det blir alltid lite nytt att lära sig så att det kan bli ännu bättre under följande år. På morgonen var jag också iväg och provade Body Step på Fitness First för första gången. Bra för kondisen och benen!

Så var det lördag och Michi och jag tog oss en sväng till Tesco bland annat. Försöker hitta snygga plastglas att ha runt poolen. Inte kul om ett vanligt glas går sönder där. Väl hemma gick vi ner till poolen här en stund. Det blir väldigt sällan, men är så mysigt! Vid kvart över fem tog vi oss till Garden där Fredrik spelade match mot ligamästarna. Det slutade med att de vann med 4-2! Bra jobbat!!!


På kvällen var vi hembjudna till Maria och Martin på middag. De hade fixat väldigt god japansk mat! Alltid lika trevligt att träffa dem :)



När vi kom hem fick jag hålla mig vaken ett litet tag till för att vänta på att Fredrik och två kompisar skulle komma hem från en fest. 1.20 kom de. Nu börjar de sena nätterna igen med nästa barn :)