18 augusti 2015

Vi firar Fredrik

Promenerade idag iväg till MKIS för att hämta Fredriks IB diplom. Det kändes nästan lite konstigt att komma till skolan igen. Det var så mycket ny personal och knappt någon att heja på. Lite skumt när man varit där i tolv år... IB diplomet hade fortfarande inte kommit och vi behöver ha med det till London. Det skulle komma till skolan en månad efter det var klart, men vi får väl ha lite tålamod till... Får väl be skolan skriva ett intyg annars att ta med.


Smög omkring hemma för jag trodde Fredrik sov, men helt plötsligt kom han in genom ytterdörren och hade varit spelat badminton med Nils. Vi ser inte mycket av Fredrik nu så det var mysigt att få en liten stund och sitta och prata i lugn och ro. Man får passa på, det är inte så länge till han bor hemma.

Det blev lite packning idag också. Imorgon bär det av till Shanghai. Jobb för Michi och Jakob. Fredrik skall också följa med till fabriken i Nantong, men jag stannar i Shanghai. Nu känns det extra kul att få komma dit, nu när jag vet att Fredrik verkligen skall iväg.


På kvällen firade vi att både skolan och lägenheten är klara. Det blev lite skumpa tillsammans med Fredrik, Michi, Amanda och Thelma. Kändes riktigt bra!!!