19 september 2012

Till Langkawi, första övernattningen

Så hade dagen kommit för att även jag skulle få göra premiär med att sova i huset på Bukit Malut på Langkawi. Jeanette hade jag lyckats lura med mig också. Vi åkte vid tio på morgonen från Subang och hann med att ta en kopp kaffe innan vi reste iväg med Firefly.


När vi landade på Langkawi stod hyrbilen och väntade. Vi åkte direkt till PL Soon Huat, en mataffär som var som ett lager, som Michi tipsat om. Den var väldigt stor och välsorterad!



Lunchdags hade närmat sig och på väg till Bukit Malut stannade vi på Oasis för att få i oss lite lunch. Det var helt öde på stranden och på restaurangen. Var är alla turister?



Varannan dag serverar de indiskt och varannan dag västerländskt. Gissa vad det var idag :)



Så kom vi fram till huset med massor av grönska och vidunderlig utsikt.



 Vi tog oss en liten promenad ner till havet och fotade från alla vinklar :)



När vi fått in vårt bagage stack vi iväg direkt för att börja fixa med saker och försöka hitta lite affärer. Det gick riktigt bra och när vi kom hem igen hade vi handlat dammsugare, brödrost, strykbräda och beställt grill. Vi hade också lokaliserat en plantskola, en affär som sålde allt till köket och lite annat. Väldigt effektiva!



När vi kom hem igen var det redan dags för middag och Jeanette hade hittat ett nytt matställe som heter Brasserie. Det var otroligt trevligt och hade väldigt god mat. Hit kommer jag definitivt att gå tillbaka!



De hade också små mysiga soffor man kunde flytta till när det var dags för kaffet efter maten.



När vi kom hem var det dags för den officiella invigningen och en flaska skumpa kom fram och intogs vid poolen.



Det var inte bara Jeanette och jag som gillade poolen, det var också en väldigt liten söt groda. Jag tänkte pussa den för att se om det stämde det där att de blir en prins, men vågade inte riktigt :)



Väldigt nöjda med denna första dag somnade vi sött vid midnatt.