07 april 2015

Chinatown och shopping på stan

Väl tillbaka i KL var det dags för lite shopping. Vi startade dagen på Pavilion, följt av Sungei Wang med lite nagellack, en rask promenad ner till KLCC bara för att upptäcka att affärerna vi skulle till, både Steve Madden och Salabianca hade stängt. Det blev då istället en lunch på Ben´s i Pavilion. Jag fick en sten i min mat. Som tur var höll tänderna!!! Det slutade i alla fall med att jag slapp betala min mat så det var ju snyggt fixat.


Efter maten blev det en tur ner till Chinatown med målet inställt på Peter Hoe. Det blev också lite fotande av diverse sevärdigheter som det indiska och det kinesiska templet.



Ganska möra satte vi oss sedan i bilen alldeles lagom till regnet kom. Lite påsar kom med hem också så dagen kunde anses lyckad :) Skrattade sedan gott åt följande bild som Anna skickade till mig. Vi har alltid lite olika uppfattning om i vilken ordning saker ska göras när man sätter sig i en bil. Jag sätter på mig bältet, ställer in stolen och när allt är klart så startar jag bilen och då....luftkonditioneringen. Anna vill helst att den skall vara igång innan man har satt sig. De här bilderna visar väldigt väl hur Anna är i bilen när vi är tillsammans... Fniss!


Idag blev det middag hemma på balkongen och det var riktigt skönt att bara stanna inne och sitta och prata!