06 oktober 2016

Swea kaffemorgon och helipad-bio

Morgonen startade tidigt inne i stan med styrelsemöte för Swea klockan nio. I morgonrusningen betyder det att man måste åka hemifrån en timme innan - en sträcka som på dagen tar 15-20 minuter.



Efter mötet var det kaffemorgon hos Gudrun Stegland som bor i samma hus och vi blev över 20 personer igen. Swea KL har nu 76 medlemmar vilket är nytt rekord!





På kvällen hade vi biljetter till ett kul event i närheten av 1 Utama. Bio uppe på en helikopterplatta. Tala om utsikt!




Pia och jag var lite tidiga så vi åt middag innan filmen började.





Man fick sedan dela sacosäckar två och två. Det serverades också varsin drink och de gick runt och bjöd på popcorn under hela filmen. Allt detta för 45 rm. Efter ett tag anslöt Michi, Tobbe och Anders också.






Filmen vi såg var Entrapment med Sean Connory och Catherine Zeta-Jones. Det roliga är ju att den utspelar sig i Kuala Lumpur!




Vi pratade med arrangörerna som var två unga killar från London i Annas ålder. De hade studerat ekonomi och ville nu resa runt i Asien och skulle ordna projekt på olika ställen för att finansiera sin resa. Nu hade de varit två veckor i KL och satt upp det här eventet som kommer att pågå i två veckor. Sedan reser de runt här två veckor innan de åker till nästa land. Tala om kreativa och duktiga killar!!!