01 februari 2016

Flamencokurs och middag med Jessica och Ingvar

Äntligen blev det av. Åkte iväg med Gaviota och gick på Flamencokurs. Så otroligt roligt. Förra veckan var klasserna inställda på grund av helgdag, så nu blev det dubbel klass istället. Två timmar dans. Vi var bara fyra elever och en spansk lärarinna. Med tanke på att de flesta är från Spanien så kan man säga att det blev en språkkurs också. Fortfarande lätt att förstå spanskan, men svårare att prata. Gick i alla fall att hänga med på de spanska instruktionerna. Så kul!!!

Skrattade gott när vi åkte fel på hemvägen och kom till Tropicana Golfklubb. Man kunde inte köra förbi utan var tvungen att åka in. Istället för att få en skylt med Visitor i bilen fick vi då denna skylt där det endast var lov till att göra en U-sväng! Kan bara finnas i Malaysia!




Jag var sedan inne och jobbade några timmar och på kvällen var vi ute och åt middag med Jessika och Ingvar. Det var längesedan vi sågs nu - mitten av november! Vi åt på Signature i Desa Sri Hartamas. Gott och som alltid trevligt!




Stackars Michi har det inte lätt med sömnen nu. Jobbig jetlag gör att han vaknar mitt i natten och är vaken flera timmar. Så jobbigt! Det lär väl dröja några nätter tills det går över...