13 juni 2015

Så härligt att vara tillbaka

Dags att kavla upp ärmarna och fortsätta städa. Anna kommer ju hit med fyra tjejer på onsdag och de har aldrig varit här, så man vill ju gärna att det är fint hemma. Var väl utrustad i alla fall :) 


Vaknade vid sju så efter tre timmars jobb var det dags att ta en promenad med pappa. Vi promenerade  in till centrum. Solen strålade och ingen jacka behövdes.



Säveån rinner fint genom Lerums centrum och det känns att jag går i min barndoms stad. Allt är så hemma!



Efter ett litet varv inne i Solkatten centrum blev det fiskaffären. Helene med familj skulle komma på middag ikväll och helt egoistiskt så blev det färska räkor. Fiskhandlaren skickade också med två olika sorters aioli på köpet. Han vet ju att jag alltid kommer dit så fort jag kommer till Sverige.



Fick åka och handla också och hittade då saltlakritsströssel som jag var tvungen att köpa. Anna och Fredrik kommer att älska det!!! 


Vid sjutiden kom Helene, Thomas och Victor. Nicole var inne i stan med en kompis familj och tittade på Diggelo. Testade ett par nya recept. Som alltid står ju Allt om Mat högt upp på inköpslistan. Det blev flädermojitos till fördrink, räkor med foccacia och sedan en dessert med nektariner och banan plus en yoghurt och honungsblandning mer rostade pistagenötter på toppen. Det blev en riktigt mysig kväll.


Michi hade en aktiv dag på Langkawi med vandring upp på berget, tur in till Kuah mm. Han fick en snygg halmhatt av sina kompisar så nu kan han vara ute och jobba i solen :) Det blev också en röjsåg inköpt så nu kan vi ta allt sly på baksidan.



Kvällen avslutades inne i Kuah med D på Alans restaurang där vi var för ett tag sedan. Det ser ju ut som om de har det bra.


Jetlagen gör sig påmind och det är dags att krypa i säng. Det blir ljust tidigt så inga sena mornar här inte...