20 januari 2013

Nytt besök, middag på Souled Out och info på skolan

Ett gäng gäster har åkte och ett nytt gäng har kommit, men denna gång bor de inte hos oss. Mr Law kom från Hongkong för att ha möte med Michi i tre dagar och Anders Nordahl har kommit på killresa med två kompisar, Micke och Mårten. På kvällen blev det middag på Souled Out som har mat som passar de flesta.


I morse var jag på möte på MKIS om Safety Awareness tillsammans med ett hundratal andra föräldrar. Det var riktigt intressant och handlade om hur man skall vara uppmärksam på saker som händer runt sig för att inte råka in i obehagliga situationer. Vissa mammor - främst amerikanska - verkade rädda för allt och ville helst stanna inne kändes det som, medan andra var rätt avslappnade. Skulle vara mer orolig i USA med alla vapen, än här...


Anna hann med ett tandläkarbesök idag innan hon skall tillbaka till England nästa vecka. På kvällen kom sedan alla killarna hit och det blev middag med Thelmas goda revben och lite annat smått och gott. Freddes tentaresultat börjar trilla in och jag fattar varför han tycker jag tjatar i onödan. Tyckte inte han hunnit plugga mycket överallt och betygen ligger på resultat mellan 90-100 % i nästan allt. Bra jobbat!