24 maj 2012

Min födelsedag

Har haft en jättehärlig födelsedag idag! Klockan sju i morse kom hela familjen in och sjöng otroligt vackert :) Lite yrvaken var jag allt när jag öppnade mina paket och hittade en Ipad 3, en tillhörande penna och ett löfte om ett tillhörande fodral. Anna, som nu är ledig, kröp snabbt ner i sängen igen, men för Michi bar det av till jobbet, Fredrik till skolan och jag till yogan.


När jag kom hem igen hade Anna pallrat sig upp och vi gav oss iväg till Publika för att inköpa ett fodral och hittade ett jättefint knallrött. Därefter åkte Anna och jag till skolan. Hon behövde diverse påskrifter att hon lämnat in alla böcker m.m., vi hämtade våra inbjudningar till rektorns middag, graduation m.m. och delade ut inbjudningar till Annas studentfest till hennes lärare. Sedan var vi jättehungriga för klockan var nästan två och det blev favoritstället med sushi i 1 Mont Kiara.



Idag hade Karin kommit från Hongkong och det blev en kväll som på den gamla goda tiden :) För kom hon och Jeanette på middag och sedan blev det ostbricka till Idolfinalen. Hur mysigt som helst och det kändes absolut inte som om det var ett år sedan vi satt så här alla tre.




Det blev mycket tjejsnack och även lite prat om att börja planera för en tjejresa till hösten till Bangalore. Det är flera som vill åka dit så Gunilla får akta sig :) En fantastiskt härlig och rolig födelsedag. Nu fyllde jag 48, men har aldrig haft känningar av någon åldersnoja. Man får vara glad för varje födelsedag. Jag tränar fyra gånger i veckan, är vigare och piggare än på länge, lever ett underbart liv med min roliga och snygga man och mina söta och roliga barn :) Vad mer kan man önska sig?