17 november 2013

Manza julmarknad och Pressroom med Bärbel

Nu var det dags för årets första julmarknad för min del och det var Manza, Malaysian - Australian Association som var ansvariga. Marknaden höll på mellan 10-14. Bärbel kom dit och höll mig sällskap en stund och köpte macka och kaffe till mig så jag fick lite i magen också.


När jag kom hem var Claudia där och hade med sig nybakade cup cakes med apelsin- och citronsmak. Gott med kaffe och en muffins och lite extra energi efter att ha stått upp i flera timmar.





På kvällen bar det av till Bangsar Shopping Centre för att äta middag på Pressroom och där hade de börjat julskylta för fullt.



För en gångs skull tog jag en pizza och skrattade gott när jag fick in tre olika flaskor Tabasco. Den längst till vänster var den starkaste och det blev lite Fear Factor-tävling när Michi och jag tog en halv matsked var och åt upp. De vid bordet brevid tittade storögt och sade: You are very brave :) Inte så starkt faktiskt...



Personalen hjälpte till att fota oss alla. Kul att Bärbel kom med också!



När middagen var över gick vi en liten promenad inne i shoppingcentret. Man kan bara notera att det finns en hög grad av hygien här. Man kunde ta tvättlappar för att tvätta rent kundvagnarna till och med.



Så var vi ännu en vecka närmare jul, ledighet, London och Sverige. En hel del att klara av innan dess bara. Sedan blir det bara mys!