23 mars 2014

Funfair och Estilo

Var uppe redan vid sju denna söndagsmorgon. Inte så kul, hade hellre sovit ett tag till. Fredrik skulle dock iväg till sina två sista körlektioner och började klockan åtta i Bangsar. När han var avsläppt bar det av hem en liten stund och sedan var det dags att ta med alla halsbanden till skolan för årets FunFair. Det är alltid roligt och speciellt nu när jag nästan aldrig är på skolan. Det är många bekanta man träffar på!


Fredrik hade besök av Claudia när jag kom hem och de frågade om inte jag ville med på lunch och det kunde jag ju inte tacka nej till. Det blev lunch med dessa två mycket Lady och Lufsen-liknande varelser... 


Michi var hemma framåt sextiden från Langkawi och vi åkte alla fyra upp till Estilo. Det var lite roligt att visa fotona från Langkawi med lamporna upphängda. Illi, en av hovmästarna, berättade att hennes moster och mamma skall öppna och driva ett spa i Villa Ombak som ligger ganska nära flygplatsen på Langkawi. Hon ska också flytta dit och hjälpa dem med allt det administrativa. Hon såg inte jättenöjd ut, men som äldsta dotter så var det bara att rätta in sig i ledet och hjälpa till. Olika kulturer!


Spännande vecka som kommer. Startar med Fredriks uppkörning i morgon! Håll tummarna!