21 december 2018

Middag med barnen och Michis föräldrar

Nu är alla äntligen på plats. Fredrik har suttit och pluggat idag och lär väl göra det i princip varje dag med tanke på att han har fyra tentor på fyra dagar när han kommer tillbaka. Skönt att inte vara student. Min insats idag blev pepparkaksdeg inför morgondagens bak.


På kvällen tog vi med Michis föräldrar till Beerbiblioteket, ett litet mikrobryggeri som en av Michis klasskamrater har. 


Vi åkte vidare till Tullen där vi åt middag. Det var helt fullt och man kan inte boka bord så vi fick vänta ett bra tag innan vi kunde sätta oss. Som tur var hade de några pallar i entrén så Anders och Bärbel kunde få sitta ner medan vi väntade. 


Det blev sedan en tapasbricka till förrätt för alla att dela på och sedan lite fisk och skagentoast till varmrätt. Torbjörn och Elliott följde också med oss. 
  

  
Här fick jag vara med på kort också tillsammans med Fredrik och Anders.


Roligt att få måna om alla. Vet ju hur uppskattat det är för våra föräldrar när Anna och Fredrik är på besök! När vi skulle åka hem hade det börjat snöa rejält. Killarna fortsatte sedan kvällen med bastu, men det skippade jag och Anna...