31 maj 2023

En dag på Soft Touch

Fick rycka in på Soft Touch idag och hjälpa till att sätta på hängryttare på handskar. Snacka om pilljobb. Vika, klistra, packa upp och packa ner, ta isär och sätta ihop. Hann med cirka 600 idag på sju timmar. Inte världens roligaste, men välbehövligt!


På lunchen fick Michi och jag åka till Skatteverket inne i stan då inga deklarationer kommit i år heller. Nu är jag ombud även åt Michi vilket gör att vi i alla fall kan komma åt dem digitalt. Med nya personnummer, så kallade GD-nummer, så kommer man inte åt deklarationerna på internet då man legitimerar sig med mobilt bank-id, med sitt gamla personnummer. Inget lätt värld. Efter jobbet åkte vi via mataffären och jag fick en chock när jag såg dessa ostbågar. Päronslush - lät ju inte direkt som en smak för ostbågar...



Väl hemma tog jag mig en promenad upp till pappa och fick mig en kopp kaffe och en pratstund. Så mysigt att vara hemma och få tid tillsammans. När jag gick därifrån blev det även en tur upp till Helene. Precis lika mysigt det!!!


Det blev god middag hemma. Michis högsta önskan varje gång vi kommer till Sverige är entrecote med gorgonzolasås och rösti så det fick det bli. Skaldjuren sparar vi tills på fredag :)