19 juni 2021

Pluto har flyttat hem till Maidenhead

Läste just ut en bok av Susanne Schemper, en författare som bor i Lerum. Vi chattade lite och kom fram till att vi har tre gemensamma bekanta, bland annat Birgitta och Annika på Rörtången. Liten värld.


Låsen på ytterdörren där uppe i lägenheten har pajat och går inte att vrida runt. Nu har vi fått lov att ta hit en låssmed även om det är lockdown - betecknas som nödsituation. Nu är han inbokad till måndag.


Vi tog vår vanliga helgpromenad idag. Vid Solaris blev himlen svart och det började åska ordentligt. Vi klarade oss hem torrskodda i alla fall.


Michi fixade middagen idag och det blev pakistanskt. Han hade köpt med sig mangolassi från restaurangen och fick det i en plastflaska. Han hade tänkt ha vin till maten, men lassin var betydligt bättre till den kryddstarka maten. 



Det fick bli lite ostbricka istället efteråt till matchen Frankrike - Ungern.


Fredrik fick sin första spruta idag och det blev Pfizer. Känns skönt att även han är på banan nu. Anna och Erik åkte till hunduppfödaren och hämtade upp lille Pluto idag. Här kommer massor med bilder. Så söt han är!!! Född samma dag som min farmor, 26 mars.



Ett par väldigt nöjda hundägare!!! Så fina de är!



Skön ställning på golvet. Undrar vad han tänker. Ensam med bara människor och inte 14 andra valpar och hundmamman.


Det blir ett nytt liv med tidig uppgång och promenad, uppfostran, olyckor och bitmärken. Ungefär som att få ett litet barn :)