09 september 2018

Träff med Sjöströms, Anna reser hem och valvaka i Nueva Andalucia

Vår hyresgäst ville ha garderober i ett sovrum så den här sängen åkte ut. Den var ju riktigt fin så vi frågade Kjell och Birgitta var intresserade och det var de. Våra förråd är för fuktiga så sängen hade blivit fördärvad om den stått där i några år. 


Anna skulle flyga tio i fyra idag. Vi åkte lite tidigare och gick till gamla stan i Marbella. Anna bodde där för flera år sedan i ett par veckor när hon gick en spanskkurs. Vi stannade och tog lunch på en restaurang hon kände igen.


 Gamla stan i Marbella är hur charmigt som helst! 


Vi promenerade ner mot garaget som låg mot havet och det blev ett sista foto i stan.


Anna hade också med sin roliga polaroidkamera med sig och fick en förbipasserande att hjälpa till.


När Anna var avlämnad åkte vi och visade pappa Puerto Banus och vi tog sedan en fika på Kala Kalua som vi blivit tipsade om.



Restaurangen ligger mitt på stranden och det är säkert hur fint som helst när det är lite bättre väder.


Tio minuter innan Anna skulle lyfta fick hon meddelande från Ryan Air att hennes flyg skulle vara tre timmarn försenat. Kanske hade varit bra att få veta det lite tidigare... Till slut blev hennes plan hela nio timmar försenat och hon var inte hemma i London förrän halvfyra på morgonen. Stackaren!


Själva följde vi med Bergins på valvaka på golfklbben Los Naranjos med ett femtiotal andra svenskar. God middag och lite slött följande av resultatet. Kul att träffa lite andra svenskar här!