06 april 2022

Sista möbelflytten

Så var det dags för sista lasset med möbler. Nu skall vi kunna ta resten i vår egen bil och äntligen kan jag börja skönja slutet.



Alltså, jag visste ju att jag hade mycket böcker, men vart jag än går så nog står det böcker i någon hylla. Väldigt tungt att flytta. Tur att vi satt in några bokhyllor i vårt tredje sovrum...


Skönt att se lite tomma golv i Hijauan...


Nu börjar vi till och med packa upp lite finporslin och sätta in i hyllorna i Almaspuri. Ett hem tar form.


Eller inte...


Köksfirman kom hit idag för att, vad jag trodde, fixa det sista. Under tiden de höll på tog Thelma och jag en lunch på balkongen.


Jag sorterade upp alla barnböcker idag. Bara det blev en hel bokhylla. Har tänkt ordna lite träffar för tjejerna i Swea. Nu kan jag ta hit alla med småbarn så kan de välja fritt. Fredrik skall bara återkomma om vilka serier han vill behålla.


Våra mattor blev idag hämtade för att kemtvättas. Hämtning, tvätt och återlämning för 250 kronor för en stor matta är inte mycket att klaga på.


När köket var färdigfixat - vilket var långt ifrån färdigt eftersom vinkylen fortfarande står mitt på golvet och skåpet till den inte kommer förrän om ett par veckor - så åkte vi tillbaka till Hijauan. Idag var vårt mål att göra klart allt som varit i förrådet och så här fint var det när vi lämnade på kvällen!


Avslutade med jobb framför datorn på kvällen. Allt blir ju liggande med tanke på att jag bara vill bli av med flytten. När vi väl har allt i Almaspuri så kan jag ju ta en låda per dag och hinna med mitt vanliga liv. Inte så lätt just nu. Nu har jag bokat biljetter till vår konferens på Langkawi nästa vecka även för mig. Nu återstår bara att göra listor för mat och annat de dagarna hela kontoret är hos oss. Precis vad jag behöver nu... eller inte.