20 april 2024

Lunch och middag med Anna och Fredrik

Skrattade gott när jag vaknade i morse och hade Plutos nos fem centimeter från ansiktet. Han stod alldeles vid sängen, helt uppspelt, och bara väntade på att jag skulle komma upp och leka.


Vid halvnio gick vi ut på en långpromenad i skogen. Det var bara sex grader ute, men man blir ju snabbt varm när man går.


Helt plötsligt hörde vi trampande steg och hundratals med människor kom springande. Det visade sig vara ett parklopp idag. Ingen tävling, bara ett stort gäng människor som sprang en viss sträcka. De tog aldrig slut...


Väl hemma blev det frukost för oss båda två.


Framåt lunchtid lämnade jag in Pluto till Anna och Erik och tog tåget in till stan för att träffa Fredrik på Camden Market och ta lite lunch. Hittade en snygg kille som stod och väntade på mig.


Jag har bara varit här en gång och då såg jag bara massa butiker och missade alla restauranger. Nu hade jag med mig en guide, vilket var bra.


Vi passerade ett stånd som Michi hade stannat vid direkt. De hade en korv som säkert var 80 cm lång!


Jag köpte koreansk mat och Fredrik indonesisk och sedan fick vi bara hitta en plats att slå oss ner på. Inte det lättaste en lördag med fint väder.


Fredrik kände till en liten bokaffär för begagnade böcker så där gick vi och kikade lite, men kom ut tomhänta.


Vi bestämde oss för att ta en långpromenad hem till Fredrik Så skönt att gå lite. 


I kanalen som skär genom Camden var det en sluss och båtar passerade hela tiden.


Fredrik bjöd på kaffe när vi kom hem till honom. Passerade sedan Scandinavian Kitchen på väg till Bond Street. När jag väl var hemma hade jag gått mer än 20.000 steg!


Erik var borta på födelsedagskalas hos en arbetskompis idag så Anna bjöd över mig på middag. Hon hade gjort en jättegod kycklingrätt som åts i salladsblad. Vilken härlig dag med träffar med båda barnen var för sig.