08 december 2016

Ärenden runt stan och på event med Birgitta

Idag fick det bli en hel del praktiskt gjort. Började dagen på MediaMarkt. Min Fitbitklocka jag fick av pappa i julklapp 2014 hade gått sönder igen. Fick byta den efter ett år då en knapp ramlat av och armbandet var knäckt. Nu fungerade inte höjdmätaren, armbandet var knäckt igen och lite andra skavanker. Trodde min garanti gått ut men det visade sig att den var två år - perfekt. Var lite tveksam till att ta samma modell igen eftersom kvalitén verkar vara så där. Nu hade jag tur. Skulle få hämta en ny klocka men de hade ingen i lager. I stället fick jag ett tillgodokvitto och kunde ta vilken klockan jag ville. Med trehundra kronor emellan kunde jag uppgradera till en Fitbit Charge 2 och fick då dessutom två år till i garanti. Perfekt! Då hoppas vi den här håller bättre. Efter diverse ärenden till blev det en fika hemma hos pappa och sedan in till stan.



Vår kompis Birgitta, plus hennes deckarkollega Christina och skribent Lizelotte hade ett event inne i stan. Jag brukar aldrig kunna gå så det var roligt att jag var hemma för en gångs skull. Vid halvåtta började jetlagen slå till så jag åkte hem och väntade på Anna som skulle landa idag. Planet var lite försenat men vid halvelva stod hon utanför dörren.




Det blev lite lätt att äta och efter ett halvår var det mycket att prata om. Det känns inte som om det var så länge sedan vi sågs med tanke på Facetime och alla telefonsamtal, men så mycket mysigare att ses i verkligheten.




Nu stannar Anna till måndag morgon så vi hinner ses mycket :)