16 februari 2015

Nya mynt och sedlar i Sverige

Idag var det dags för återbesök hos tandläkaren. Aldrig speciellt kul, men nu är det klart för ett år framåt. Skönt! Träffade också Marjolein idag, mamma till Fredriks kompis Mike. Vi två jobbar ihop för att fixa inför studenten för barnen så vi hade ett litet brainstormingmöte idag. Det blev massor med idéer med saker vi kan hitta på för att göra det lite extra kul för eleverna innan det är dags att lämna skolan.

Fick idag också biljetterna till Peter Russell, en av världens mest kända ståuppkomiker. Han är hur rolig som helst och har till och med varit förbjuden att komma till Malaysia, men tydligen har de hävt det nu. Michi älskar honom så det var roligt att överraska med biljetterna när Michi kom tillbaka från Langkawi.

Aftonbladet hade stora rubriker idag om Sveriges nya sedlar och mynt. De kommer att komma ut i handeln först nästa höst, dvs 2016. Här är de på bild:










Det skall bli spännande att se hur snabbt det fungerar i Sverige med alla automater mm där man betalar med sedlar och mynt. Det finns fortfarande ställen här där det inte funkar med de nya sedlarna som kom för säkert tre år sedan. Tror det går lite snabbare hemma i Sverige :)