08 december 2010

Pluggdag och middag på Souled Out

Tisdagen den 7 december var en ledig dag här i Malaysia på grund av en muslimsk helgdag. Ledig och ledig kunde man ju undra när Anna satt med sin dator, omgiven av sina papper och böcker för att studera till alla sina slutexamen för terminen. Fem examina skall skrivas under fem dagar och studenterna testas på allt de läst i varje ämne under hela terminen.

Michi jobbade idag trots malaysisk helgdag. Han följer svenska helgdagar även här eftersom de jobbar så mycket mot Sverige. På kvällen hade vi stämt möte med Kimmo och Jasmin hemma och gick sedan vidare till Souled Out där vi träffade Magnus och Lotta med barn också.

Souled Out är verkligen perfekt för barnfamiljer för de har ALLT på sin meny, västerländskt, asiatiskt, indiskt. Det finns något för alla!

Felicia, Kimmos och Jasmins dotter, beställde in de typiska malaysiska satayspetten. Denna gång serverades de med kyckling och lamm. Biffen var slut :)

Även Kimmo, Jasmin och jag valde de goda spetten.

Det blev en trevlig och god kväll. Anna stannade bara en liten stund för hon skulle iväg till Coffee Bean och plugga biologi med John.

Efter middagen tog Lotta och Magnus med Fredrik hem till oss och vi gick vidare runt i Sri Hartamas och visade runt Kimmo och Jasmin var man kunde handla lite olika saker samt bra restauranger. Var hemma vid tiotiden igen.

Skolkamrat på besök i KL

Michis skolkamrat Lena och hennes väninna Anette var kvar i KL även i söndags så de kom hem till oss på besök på söndag kväll. Efter en drink och en rundvisning hur vi bor åkte vi till Bangsar Baru tillsammans med barnen för middag på La Bodega.

Det blev en rolig kväll och mycket gamla minnen som kom fram. Lena kommer att bo kvar i Bangkok ett tag till så nästa gång får vi åka dit och hälsa på istället. Anette skall nu flytta tillbaka till Sverige. Tror att Michi och Lena här försökte få Anette, som är polis på Rikskrim, att sätta på dem ett par handklovar... Många glada skratt blev det!